17:00

Råå IF

Referat: Vejby IF - Råå IF

En skön seger!
Gårdagens match hemma mot Råå IF blev en välspelad tillställning med två lirande lag! Råå tog något oväntat kommandot från start och redan efter 4 minuter spelade dom sig igenom vårt försvar och tryckte in 0-1. Vartefter fick vi ordning på trupperna och tog över matchen mer och mer. Gurra slog ett magiskt inlägg som Robban förvaltade med en underbar språngnick i mål, 1-1 i paus.
Andra halvlek dominerade vi stort och 2-1 var ett logiskt resultat av det då Gurra satte dit den assisterad av Jonny.
Micke gjorde en bra debut som mittback tillsamman med alltid stabile Alex. På högerkanten gladde Andy och Agim med gedigna insatser. Gurra skall såklart ha toppbetyg efter en stark insats med goa passningar samt mål och assist!

Nu är det bara att ladda för seriefinal mot SIF på söndag:)